Lachen is Gezond

Rondvaart 1 uur, inclusief geleide lachsessie.
Lachen, de sport voor de luie mens! We varen rond in volle Gentsche feestenzone en betrekken je actief en zonder moppen bij het aanstekelijke 'lachen zonder reden'. De ideale opwarmer voor de Gentse Feesten.

De tenoren van de lach Luc en Kris nemen je mee op rondvaart doorheen de Gentsche binnenwateren. We laten je het aanstekelijke 'lachen zonder reden' ervaren. Zonder moppen of stand-up comedy laten we je de weldaden van de lach aan de lijve ondervinden. Lachen is zeer gezond, besmettelijk, geeft vitaliteit en levensvreugde. We nemen je actief mee in onze aanstekelijke lachsessie en genieten van de verbaasde gezichten op de kade. We spoelen het plezier en de dorst door met een 1 gratis biertje.

Hieronder vind je alvast enkele sfeerbeelden van de voorbije jaren waar de lachclub aan het werk was op de Lachboot.

Lees meer...

We varen een uurtje rond en laten onder begeleiding van live accordeon en twee gratis biertjes onze stemmen weergalmen bij het zingen van alomgekende Gentsche en andere volksliederen.

’t Vliegerke, Klokke Roeland, In mijn Stroatse… Uit volle borst laten we een uurtje lang alomgekende Gentsche en andere volksliederen weergalmen tussen de huizen van de Gentse binnenwateren. De tenoren van de lach nemen je mee op een rondvaart doorheen het volkslied onder begeleiding van accordeonist Kris Van der Schueren.

En omdat zingen de droogheid van de stembanden bevordert, wordt deze succesvol bestreden met zomaar eventjes TWEE GRATIS BIERTJES! Deze vlieger goat omhuuge, ‘t is ‘t ziene weird!

Lees meer...