Lachen is Gezond
Wie kan ik contacteren

Wie kan ik contacteren

Alle coördinaten vind je hier: Contacteer Ons

Wie zijn we

Wie zijn we

Lachen Is Gezond is de website die verbonden is met de Lachclub Destelbergen - Gent. De Lachclub Destelbergen - Gent werd opgericht door Luc Van Imschoot in 2005 en was het logische vervolg op de opleiding Lachanimator met dr Kataria.

De Lachclub Destelbergen - Gent heeft praktisch elke maand een lachsessie waar we praktisch "de lach" uitoefenen. Naast deze maandelijkse lachsessies organiseert Luc nog talrijke andere activiteiten met verenigingen, familiebijeenkomsten of bedrijven. Meer informatie vind je in onze Kalender.

Ook zin om langs te komen ? Spring gerust eens binnen tijdens een lachsessie of contacteer ons geheel vrijblijvend.

 

 

Wat doen we

Wat doen we

Lachen is Gezond is de website die verbonden is aan de Lachclub Destelbergen - Gent.

De Lachclub Destelbergen - Gent gaat naar talrijke verenigingen, scholen, verjaardagen, familie- of vriendenbijeenkomsten, senioren, service clubs, non-profit organisaties om actief "de lach" uit te oefenen.

We gaan ook naar bedrijven "lachen" zodat de werknemers zich beter in hun vel voelen en de contacten met collega’s en klanten gemotiveerder en vriendelijker verlopen. 

Lees gerust verder in onze rubriek LACHYOGA of REFERENTIES om een beeld te vormen wat we doen.

Wordt mijn privacy beschermd

Wordt mijn privacy beschermd

Lachen is Gezond schenkt aandacht aan jouw persoonlijke gegevens. Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van je nodig. Wanneer je ons contacteert via de website worden je naam, adres, e-mailadres en eventueel telefoonnummer opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze eigen diensten en worden nooit verder verkocht aan derden voor commerciële doeleinden.

Op regelmatige tijdstippen sturen we je een e-mail om je op de hoogte te houden van onze acties. Wil je deze nieuwsbrief of andere e-mail van Lachen is Gezond niet verder ontvangen, stuur ons gerust een e-mail met het verzoek je af te melden.

Tijdens het surfen worden enkele verkeersgegevens bijgehouden zodat we het verkeer van en naar de website kunnen opvolgen. Deze verkeersgegevens bevatten nooit persoonlijke informatie en dienen uitsluitend om de frequentie op te volgen van de bezoeken. 

Mocht je na het lezen van deze regels toch nog vragen hebben over de bescherming van je privacy tijdens je bezoeken op onze website, neem dan gerust contact met ons op.