• 0475 552 123
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mgp-jlimage02

In Vlaanderen noemt men een afgestudeerde Laughter Yoga Leader een lachanimator. In Nederland noemen wij hen een lachcoach of lachyogabegeleider.

Hoe lang duurt de opleiding?

De 2 dagen van de opleiding zijn van 10u00 – 18u00 met een klein uur middagpauze.

Wat zit bij de opleiding inbegrepen?

  • Uitgebreid werkboek/naslagwerk.
  • Doorlopend koffie/thee en lekkers.
  • Na de opleiding is er de mogelijkheid om de opleiding nogmaals te volgen. De deelnameprijs is beperkt tot spijs en drank.
  • 1 x gratis deelname aan de lachclub Destelbergen.
  • Wereldwijd geaccepteerd certificaat en heel veel downloads van onderzoeken en andere informatie.
  • afsluitend 2-daagse opleiding met receptie.
  • begeleiding door ervaren ondernemers.
  • extra verrassing.

Wat kost de cursus?

In Vlaanderen: € 395,- incl. BTW.
In Nederland: € 395,-  incl. BTW.

Dit is inclusief werkmateriaal, koffie/thee en receptie op het einde. 

Wie geeft de cursus?

Luc van Imschoot, gecertificeerd Laughter Yoga Teacher. Hij runt de website lachenisgezond.be en vult heel Vlaanderen met zijn bulderende lach. Luc is docent sinds 2006 en Laughter ambassador sedert 2018. 

Saskia van Velzen, gecertificeerd Laughter Yoga Teacher en auteur van de boeken: "Lachyoga, lachen zonder reden" (2014) en "De LOL van het lachen" (2022).

Eisen aan de vooropleiding?

Er zijn geen eisen aan de vooropleiding, iedereen kan lachen. Wel moet er de bereidheid zijn om te lachen en je moet het leuk vinden om kennis, informatie en gezondheid te delen met anderen.

Waar moet ik rekening mee te houden tijdens de cursus?

Tijdens de cursus zal alle materiaal in de praktijk gebracht worden, dit betekent veel lachen. Houdt rekening met gevoel voor warm en koud. Er zullen liggende meditaties gedaan worden. Matjes, dekentjes etc. zijn aanwezig, maar heb je hierin speciale wensen of eigen materiaal, neem dit dan gerust mee.

Wat gebeurt er na de cursus?

Gebruik de kennis die je hebt opgedaan om meer plezier in je eigen leven, en dat van anderen te brengen. Vind manieren om de lach toe te passen in de cursussen die je al geeft of neem de stap naar het geven van de lachworkshop. Wij blijven op de achtergrond altijd bereikbaar en beschikbaar. Vragen kun je meestal het gemakkelijkst stellen via e-mail. De mogelijkheid bestaat om eventueel stage te volgen in samenwerking met Luc en Saskia.

Alle rechten voorbehouden

design by Gowan