Lachen is Gezond

Lachen zorgt ervoor dat de werknemers zich beter in hun vel voelen waardoor de contacten met collega’s en klanten gemotiveerder en vriendelijker verlopen. Als maandelijkse of wekelijkse stressbeheerser of als ondersteuning bedrijfscultuur. Bij de start of afsluiten van teambuilding, studiedag, workshops of meetings.

Lees meer...

We komen met alle plezier lachen bij jou thuis of op je feestlocatie. In tal van verenigingen, scholen, allerlei verjaardagen, familie- of vriendenbijeenkomsten, senioren, service clubs, non-profit organisaties, … is het dubbel leuk om heerlijk te lachen met z’n allen.

Lekker fit, fris en vol pret met elkaar lachen zorgt voor een voldoende plezier om de hele dag lol van te hebben. Om de dag met veel energie en plezier te starten is een lachworkshop een superstart.
Lees meer...

Bij een lachwandeling trekken we het gegeven van een gesloten lachsessie open. We trekken onze stoute schoenen aan en nemen onze lach mee naar buiten. We bezoeken enkele unieke plekjes binnen de Gentse binnenstad.

Lees meer...

Zo’n sessie bestaat uit vier soorten oefeningen. We doen eerst los- en ontspanningsoefeningen.

We oefenen het ‘gemaakt lachen’ en we introduceren de mantra ‘HO HO HA HA HA’ waarmee we de lachinducties van elkaar scheiden. We doen in groep diverse rollen, uitbeeldingen, situaties om onszelf tot lachen aan te zetten. We maken ons be-lach-lijk.

Lees meer...